Pretekli dogodek
26. jul. 2021 20:00

Fatoumata Diawara

V sklopu festivala Druga godba


Z velikim navdušenjem napovedujemo koncert pevke, kitaristke, večkratne nominiranke za grammyja in najpopularnejše glasbenice nove generacije z afriškega kontinenta.

Izjemna performerka, ki je pred kratkim navdušila na festivalu Le Guess Who, kjer se je predstavila tudi v vlogi sokuratorke festivala, bo slovenskemu občinstvu maja 2021 predstavila svoj novi album Fenfo, na katerem se potrjuje kot ena najpomembnejših predstavnic sodobne afriške glasbe. Na albumu se modernost električnih kitarskih linij združuje s starodavnimi afriškimi struami kore in ngonija v kombinaciji z brezčasnimi ritmi tradicionalnih tolkal. Skladbe na albumu zajemajo paleto afriških stilov, starodavnih in modernih, od počasi gorečega bluesa preko afro-popa do funka. V preteklosti je sodelovala s številnimi glasbenimi velikani (Bobby Womack, Herbie Hancock, Damon Albarn’s, Roberto Fonseca, Snarky Puppy in nedavno z zasedbama Gorillaz ter Disclosure), v zadnjih letih pa nastopila na Glastonburyju in drugih pomembnejših festivalih v Evropi in po svetu.

 

__________

Koncert, prvotno napovedan 4. decembra 2020 v Kinu Šiška, je bil prestavljen najprej na 3. maj in nato na 26. julij 2021 v Gallusovo dvorano.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, obenem pa za ta koncert ostajajo veljavne tudi festivalske vstopnice Druga godba 2020 / abonma Druga godba 2020. Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najkasneje do 10. junija kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si. Vračilo vstopnic po tem datumu ne bo več mogoče. Za festivalske vstopnice Druga godba 2020 / Abonma Druga godba 2020 ni mogoče zahtevati vračila kupnine.
 
Imetnikom festivalskih vstopnic Druga godba 2020/Abonma Druga godba 2020 bomo pred koncertom izdali nove vstopnice. Obiskovalke in obiskovalce prosimo, da svoje vstopnice pred izdajo novih vstopnic predložijo pooblaščeni osebi eno uro pred prireditvijo pred vhodom v dvorano.  

Imetnike posamičnih vstopnic za prvotni koncert Fatoumate Diaware v Kinu Šiška naprošamo, da nas za izdajo novih vstopnic za koncert v Gallusovi dvorani kontaktirajo na pr@drugagodba.si. Poslanemu e-mail sporočilu prosimo priložite kupljene vstopnice v digitalni obliki, mi pa vam bomo poslali nove vstopnice za koncert v Gallusovi dvorani. V kolikor vstopnic ne boste uspeli zamenjati predčasno, boste menjavo lahko opravili tudi eno uro pred prireditvijo pred vhodom v dvorano. Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najkasneje do do 10. junija 

Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najpozneje do 10. junija 2021 kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si.

Fatoumata Diawara

26. jul. 2021 20:00
26. jul. 2021 20:00
Več terminov

28 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI