Pretekli dogodek
19. jan. 2021 20:00

Dan D

Spletni koncert iz »kraterja« Cankarjevega doma

Prvi open air koncert leta 2021! Kakor pritiče bendu, kot je Dan D, bo ta koncert v Cankarjevem domu ponovno nekaj posebnega. In zakaj ne bi mogel biti tudi pozimi pod milim nebom, če že morajo biti vse dvorane izpraznjene? Tako smo skupaj našli »nov« prostor, pljuča Cankarjevega doma, ki omogočajo dovod svežega zraka v dvorane, le da tokrat to ne bo potrebno in bo zrak zajela novomeška peterica skupaj s podpornim osebjem tehničnih strokovnjakov zasedbe in Cankarjevega doma. »Tihe« uspešnice Dan D bodo zadihale na novo, obdane z grelci in snopi žarometov, ki bodo nadomestili sončne žarke. Zato bo glasba toliko bolj topla, v vaših domačih naslonjačih pa boste lahko uživali ob novih različicah priljubljenih uspešnic, kot so Voda, Čas, Plešeš, in drugih, ki bodo to postale na ta večer. Dobro leto po dveh razprodanih koncertih se Dan D torej vrača v Cankarjev dom, na novo prizorišče v labirintu atrijev, hodnikov in zasilnih izhodov ali skrajšano v kraterju našega največjega kulturnega centra.

Ekskluzivni koncert si lahko ogledate brezplačno v spletnem prenosu na YouTube kanalu in Facebook strani Cankarjevega doma. Posnetek bo na voljo še 24 ur po premieri.

 


 

Dan D

19. jan. 2021 20:00
19. jan. 2021 20:00
Več terminov

Premierno predvajanje

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI