Pretekli dogodek
23. jun. 2020 19:00

Medtem ko vas ni bilo (Sorry We Missed You)

Režija: Ken Loach

Spoštovani člani abonmaja Liffe po Liffu.
Z veseljem vas obveščamo, da bosta nadomestna datuma filmske projekcije Medtem ko vas ni bilo, 22. in 23. junija 2020, ob 19. uri v Linhartovi dvorani.

Vstopnice, ki jo že imate, ni potrebno menjati, sedežni red ne bo veljal.

V primeru, da vam razpoložljivi datum ne ustreza oziroma si filmske projekcije ne boste mogli ogledati, vam bomo sorazmerni delež cene, ki ste jo plačali za abonma 2019/20, povrnili v obliki dobropisa ali nakazila. Za vse informacije o izdaji dobropisa oziroma vračilu kupnine smo vam na voljo na e-naslovu vstopnice@cd-cc.si in telefonski številki 01 2417 299.
 
Tisti, ki ste vstopnico za film Medtem ko vas ni bilo kupili za izven, vam vstopnice, ki jo že imate, ni potrebno menjati, sedežni red ne bo veljal.
 
V primeru, da vam razpoložljivi datum ne ustreza oziroma si filmske projekcije ne boste mogli ogledati, vam bomo kupnino vrnili v obliki dobropisa ali nakazila. Za vse informacije o izdaji dobropisa oziroma vračilu kupnine smo vam na voljo na e-naslovu vstopnice@cd-cc.si in telefonski številki 01 2417 299.



Dvakratni dobitnik zlate palme Ken Loach se je skupaj s svojim dolgoletnim scenaristom Paulom Lavertyjem vrnil iz upokojitve, da bi povedal zgodbo o novih oblikah delavskega izkoriščanja.

Ricky in Abby z otrokoma živita v majhnem delavskem stanovanju v Newcastlu. Ricky vseskozi menja službe, medtem ko Abby opravlja delo negovalke na domu, saj so ji bližnji stiki s starejšimi zelo pri srcu. Čeprav vedno več delata, nekega dne ugotovita, da se nikoli ne bosta mogla povsem osamosvojiti in si privoščiti lastnega doma. Vse dokler se Rickyju ne ponudi nenadejana priložnost. Kupi si nov kombi in pri lastnem podjetju dostavlja pošiljke na dom. Sodobni svet je vse bolj utesnjujoč, ta nova, krasna prihodnost pa delavce, kakršen je Ricky, zapeljivo vabi v svoj objem.

 

Medtem ko vas ni bilo (Sorry We Missed You)

22. jun. 2020 19:00
23. jun. 2020 19:00
22. jun. 2020 19:00
23. jun. 2020 19:00
Več terminov

5'50 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Velika Britanija, Francija, Belgija 2019; 100 minut
Scenarij: Paul Laverty

 

Igrajo: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Ross Brewster, Charlie Richmond, Julian Ions, Sheila Dunkerley, Maxie Peters, Christopher John Slater, Heather Wood, Alberto Dumba, Natalia Stonebanks

Festivali, nagrade (izbor): Cannes 2019, Sydney 2019, Šanghaj 2019

Pred filmom bo imel uvod Marcel Štefancic, Jr.

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI