11. nov. 2018 20:00

Čuki legende

Koncert ob 30.-letnici skupine
Prireja: Potrebuješ d.o.o.

V 30 letih delovanja so Čuki ponudili glasbeno zgodbo, ki je osvajala najrazličnejše generacije poslušalcev, vsebovala nešteto skorajda zimzelenih v uspešnic. Postali so in ostajajo pojem zabave za mlado in staro.
Jubilej obeležujejo s koncertom v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, z njimi pa bo praznovalo več kot 250 nastopajočih. Skupini, ki je pustila velik pečat v slovenski popularni glasbi so bodo na odru pridružili: Jan Plestenjak, Alfi Nipič, Boris Kopitar, Modrijani, Mambo kings, Boštjan Romih, Jasna Kuljaj, Kingston, Nina Pušlar, Vili Resnik, Rok 'n' band, Alya, Prifarski muzikanti, Braco in Boško, Ivan Hudnik, Pika Božič, Poskočni muzikanti, mama Manka, Dejan Vunjak, Tilen Artač, Pionirčki, Otroški zborček plus, Barbara Žerjav in plesalci Plesnega mesta ter folklorna skupina Iskra Emeco. Skupina bo zaigrala tudi v svoji izvirni zasedbi.

Čuki legende

11. nov. 2018 20:00
11. nov. 2018 20:00
Več terminov

15, 20, 25, 30 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI