1 and 2 Oct at 19:30

SMS 1: About the Sun and the Sea

Slovenian Philharmonic Orchestra
Conductor: Daniel Harding

Program:
Richard Strauss, Also sprach Zarathustra, Op. 30
Richard Wagner, Parsifal – overture
Claude Debussy, La mer, L. 109, CD. 111


 

Zaradi zmanjšanega števila sedežev, ki so posledica ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa, sta oba termina abonmajev Filharmoničnih klasičnih koncertov (FKK) in Samih mogočnih skladb (SMS) razprodana. Z namenom čim širše dostopnosti si Slovenska filharmonija in Cankarjev dom prizadevata obiskovalcem omogočiti obisk glavnih vaj (generalk). Dogovori z dirigenti in solisti za sezono 2020/21 še potekajo, z veseljem pa sporočamo, da bosta generalni vaji za koncerta SMS 1 (O soncu in morju, 1. oktobra, ob 9.30) in FKK 1 (Pastoralna simfonija Ljubljani, 15. oktobra, ob 9.30) odprti za javnost. Vstopnice so na voljo na blagajni in spletni strani Cankarjevega doma.
 
Na voljo je še nekaj vstopnic za abonma Sodobne orkestrske skladbe (SOS) in Pretežno vokalni cikel (PVC). Vpis obeh še poteka pri blagajni Slovenske filharmonije.
 
Slovenska filharmonija
 

SMS 1: About the Sun and the Sea

1 and 2 Oct at 19:30
Show more

enotna cena vstopnice 15 EUR

5% discount on online purchases cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

The Card of Cankarjev dom 

Uršula Cetinski

Blog written by Uršula Cetinski, CD Director General

CD Director General, Uršula Cetinski, expresses her thoughts on CD events and other affairs of current interest, of in-house and broader relevance, in concise postings.

The blog is written in Slovenian.

© Cankarjev dom

Cookies   Production: ENKI