Past event
17 Jun - 20 Jun 2020

61st Jazz Festival Ljubljana

Življenje gre naprej in glasba potuje z njim, v spremenjenih okoliščinah je družbena odgovornost postala družbena nujnost. V Cankarjevem domu verjamemo, da sta zagotavljanje pogojev za ustvarjanje glasbe in glasbenikov ter začasni umik glasbe z odrov, na novi format, eden od nujnih predpogojev, ki bo omogočil glasbeno prihodnost. 61. Jazz festival Ljubljana je tako predvsem umetniška akcija, ki ponuja 'jazz na distanci' kot novo, začasno realnost interakcije trojčka glasbenik–produkcija–občinstvo. Nova realnost, ki je še vedno lahko osupljiva in presenetljiva. Vabljeni!

Bogdan Benigar in Edin Zubćević
 

Kompleti vstopnic, kupljeni za 61. Jazz festival Ljubljana, bodo veljali za 62. Jazz festival Ljubljana, ki bo od 16.-19. junija 2021. Takrat bomo v živo izvedli večino programa, ki je bil načrtovan za letošnje leto ter program obogatili z drugimi glasbeniki.

Koncert Avishaia Cohena in Anuarja Brahema smo morali odpovedati.

61st Jazz Festival Ljubljana

17 Jun - 20 Jun 2020
Show more

Buy
Ivanka

Ivanka

The Card of Cankarjev dom 

Uršula Cetinski

Blog written by Uršula Cetinski, CD Director General

CD Director General, Uršula Cetinski, expresses her thoughts on CD events and other affairs of current interest, of in-house and broader relevance, in concise postings.

The blog is written in Slovenian.

© Cankarjev dom

Cookies   Production: ENKI