Večer resničnih zgodb
29 Mar 2020 20:00

Večer resničnih zgodb - prestavljeno oz. odpovedano

Prireditev je skladno z uredbo Ministrstva za zdravje prestavljena oz. odpovedana.

Prireditev je skladno z uredbo Ministrstva za zdravje prestavljena oz. odpovedana.

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah>>

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ali telefonski številki 01/2417-299 vsak delavnik od 10. do 15. ure ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Zaključek 23. Pripovedovalskega festivala

V okviru 23. Pripovedovalskega festivala

Včasih nam resnično življenje postreže s čim tako neverjetnim, da si takšne zgodbe ne bi mogli izmisliti, če se ne bi zares zgodila. In včasih je v najbolj vsakdanjih zgodbah največ lepote. Nekatere zgodbe so žive, ker jih s takšno prepričljivostjo pripoveduje tisti, ki jih je doživel. In nekatere se ločijo od svojega pripovedovalca in zaplavajo med legende.

Šest zanimivih ljudi smo postavili pred izziv: povejte nam zgodbo, ki temelji na resnični izkušnji. Vas pa vabimo k poslušanju, odzivna publika ima namreč na takšnem večeru odločilno vlogo. V barskem ozračju Kluba CD bomo skupaj sklenili letošnji pripovedovalski festival.

Večer resničnih zgodb - prestavljeno oz. odpovedano

29 Mar 2020 20:00
Show more

10 EUR
Vstopnica vključuje pijačo dobrodošlice.

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Pripovedujejo: Boštjan Napotnik - Napo,pisec in voditelj, Ana Pavlin, igralka, Dragan Živadinov, režiser in postgravitacijski umetnik, antroploginja, Nataša Rogelja, raziskovalka morskih nomadov, Sanja Grcić, modna oblikovalka ter Daniel Petković, plesalec in performer

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Cookies   Production: ENKI