20. apr. 2024 20:00

The Blues Brothers

The smash hit
Judith Belushi in Dan Aykroyd predstavljata slovit in izviren spektakel skupine Blues Brothers v novi vznemirljivi preobleki
Prireja: Predodrom d.o.o.

Judith Belushi in Dan Aykroyd predstavljata The Blues Brothers Approved, predstavo, ki časti blues v njegovi najbolj vznemirljivi in sloviti obliki. Nadenite si klobuk, nataknite sončna očala in plesne čevlje ter se pridružite bratom Blues Brothers na večeru, polnem glasbe, gibanja, vznemirjenja in navdušenja.

Navdušujoča predstava, plod umetniške vizije Johna Belushija in Dana Aykroyda, je dosegla nesmrtnost s filmom Johna Landisa. Sedaj se vrača in dokazuje, da je pravi duh bluesa brezčasen. Skupina virtuozov, ki so si oder delili z glasbenimi velikani, kot sta Otis Redding in Eric Clapton, bo pripravila spektakel brez primere in se potopila v esenco rhythm & bluesa.

Turneja The Blues Brothers Approved, ki je po vsej Evropi že dosegla izjemen uspeh, je klic nazaj h koreninam, v srčni dom, na oder, kjer vas Jake in Elwood Blues streseta do kosti. S popolnoma prenovljenim nastopom obljubljata, da bosta (spet) podirala rekorde ter z novo scenografijo, gibi, presenečenji in seveda ... sveže opranimi oblačili na oder prinesla vihar energije.

Dvojec spremlja sedemčlanska zasedba, ki je med najboljšimi v Evropi, in očarljive Bluettes, katerih mogočni glasovi bodo dosegli prav vse. Glasbeni spored bo oda velikim klasikam, kot so pesmi Everybody, Shake Ya Tail Feather, Sweet Home Chicago, hink,  Respect, Gimme Some Loving.

 

Koncert traja 120 minut.

The Blues Brothers

20. apr. 2024 20:00
20. apr. 2024 20:00
Več terminov

29,00 | 35,00 | 42,00 | 49,00 | 54,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI