Mag. Marcel Štefančič ml.: komentirani ogled razstave Ivan Cankar in Evropa: Med Shakespearom in Kafko
Galerija CD
Termini:
18. okt. 2018 17:00

6, 4* EUR

21. feb. 2019 17:00

6, 4* EUR

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!

Mag. Marcel Štefančič ml.: komentirani ogled razstave Ivan Cankar in Evropa: Med Shakespearom in Kafko

Obveščamo vas, da so vsa mesta za komentirani ogled razstave Ivan Cankar in Evropa: Med Shakespearom in Kafko z Marcelom Štefančičem ml. že zapolnjena. Prijave na stiki@cd-cc.si so torej končane.

Hkrati vas vabimo, da se pridružite kateremu od javnih vodenj z našima vodnicama danes, 14., ob 17. (dostop do Galerije CD je na ta dan mogoč le pri službenem vhodu s Prešernove ceste) ali na zadnji dan razstave, 28. februarja, prav tako ob 17. uri.


Cankarjev dom se ob stoti obletnici smrti Ivana Cankarja neverjetnega literarnega opusa največjega slovenskega pisatelja spominja s festivalom Cankar o Cankarju, katerega osrednji del je razstava Ivan Cankar in Evropa: Med Shakespearom in Kafko

 

Mag. Marcel Štefančič ml., publicist in urednik, že več let budno spremlja dogajanje v Sloveniji in po svetu ter ga angažirano komentira. Literarno zapuščino Ivana Cankarja, predstavljeno na razstavi Ivan Cankar in Evropa, bo kot pisec, ki je tudi sam družbenokritično naravnan, zagotovo pospremil z zanimivimi uvidi o tem, kako slovensko literaturo postaviti v zgodovinski kontekst pred stotimi leti in kako danes.

 

 

 

Ivan Cankar in Evropa
Komentarji | Število komentarjev: 0