Marjeta Novak: Samosočutje: ljubeč notranji objem v najhujših razmerah
Nakup Kosovelova dvorana
Termini:
18. jan. 18:00

10 EUR

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!
Pozitivna psihologija

Marjeta Novak: Samosočutje: ljubeč notranji objem v najhujših razmerah

Ko nas zunanji svet spravi iz tira in se znajdemo v čustveno intenzivni situaciji, polni besa, razočaranja, obupa, imamo na voljo kratek trenutek odločitve, kako se odzvati. Protinapad? Umik? Zavedanje in izražanje tega, kar nam je v danem trenutku pomembno, porojeno iz globljega stika s seboj?

Globalno uveljavljeni pristop nenasilne komunikacije, nadgrajen z elementi telesnega zavedanja in energijske medicine, nam poda: 1. protokol, kako v burnem trenutku najti osrediščenost in konstruktivno naravnanost, ter 2. kako negovati sočutni notranji dialog s samim seboj 24 ur na dan ter s tem krepiti ljubezen do sebe, ki je podlaga za kakovosten stik s soljudmi.

Mag. Marjeta Novak je certificirana voditeljica delavnic nenasilne komunikacije (do sebe in drugih) po pristopu, ki ga je razvil dr. Marshall Rosenberg (www.cnvc.org). Dela tudi kot moderatorka skupinskih procesov reševanja izzivov in soustvarjanja pozitivne prihodnosti, pri čemer gradi na ozaveščanju in razvijanju notranje moči posameznikov, skupin in organizacij. Več: www.humus.si.

 

 

 

Komentarji | Število komentarjev: 0