Plesne delavnice z Ano Morales
Konferenčni prostori M
Termini:
6. feb. 2018 –
9. feb. 2018

Cena delavnic je tako odvisna od števila udeležencev, več informacij drustvo.flamenko@gmail.com

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!
Mednarodni bienalni festival flamenka Bi flamenko

Plesne delavnice z Ano Morales

Spremljevalni program mednarodnega bienalnega festivala flamenka Bi flamenko

V okviru mednarodnega bienalnega festivala Bi flamenko bodo od 6. do 9. februarja 2018 v popoldanskem času potekale plesne delavnice, udeleženke_ci pa bodo pridobljeno plesno znanje lahko prikazali na nastopu 10. februarja v Cankarjevem domu.

Plesalke_ci se boste lahko udeležili dveh različnih delavnic: 

  • Delavnica tradicionalnega flamenka (4x 90 min), predvidoma od 17.00-18.30, ki je namenjena plesalkam_cem z osnovno in srednjo stopnjo predznanja
  • Delavnica sodobnega flamenka (4x 90 min),predvidoma od 18.30- 20.00, ki tradicionalne zakonitosti flamenka postavlja v novo in sodobnejšo perspektivo in je namenjena plesalkam_cem s srednjo in višjo stopnjo plesnega predznanja. 

Prijave in več informacij na: drustvo.flamenko@gmail.com

O Ani Morales: 

Na svoji bogati umetniški poti je Ana Morales plesala z velikimi zvezdami: z Evo Yerbabueno, Javierjem la Torrejem, Andrésom Marínom in Javierjem Barónom, nastopila pa je tudi v filmu Iberia Carlosa Saure. V Ljubljani predstavlja svoj zadnji projekt Bagatelles, »posledico« sodelovanja z glasbenikom Enriquejem Tomasom. Gre za fuzijo elektronske glasbe in sodobnega flamenka, v katerem tradicionalne inštrumente zamenjajo računalniško programirane zvočne krajine, koreografijo lakastega parka pa peščena podlaga, po katerih drsijo bose noge. Ker je vse skupaj ozvočeno, zvok pa v realnem času trenutku in navdihu Enriqueja primerno, je popolnoma jasno, da je to nekaj, česar ni mogoče videti dvakrat v isti obliki. 

 

Komentarji | Število komentarjev: 0