Silvestrovanje v CD
Nakup Velika sprejemna dvorana
Termini:
31. dec. 2018 21:00

za obiskovalce silvestrskih predstav v CD brezplačno, za druge 20 €, na dan 30 €

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!

Silvestrovanje v CD

S plesnimi koraki v novo leto

Leto 2019 bomo v Cankarjevem domu pričakali v veselem prazničnem razpoloženju. V čarobni Veliki sprejemni dvorani se boste na najdaljšo noč vse od 21. do 1. ure zjutraj lahko zavrteli v plesnih ritmih ob živi glasbi ter si privoščili kaj iz pestre gostinske ponudbe. Na zadnji dan leta vas tako po prireditvah v različnih dvoranah vabimo, da ostanete v kulturnem hramu, izmenjate vtise s predstav, pokramljate v dobri družbi ter ob hrani, pijači, glasbi in plesu slovesno stopite v leto 2019. Za obiskovalce silvestrskih predstav v CD je silvestrovanje brezplačno!

Za plesno glasbo bo poskrbela zasedba Monika Avsenik & The Mood Swingers v sestavi: Monika Avsenik (glas), Anže Langus Petrović (bas), Jure Rozman (bobni), Gašper Konec (klavir).

 

 

Komentarji | Število komentarjev: 1

Polona | 06.01.2019

Silvestrovanje

Razočarana nad organizacijo dogodka. Glede na cene, ki ste jih imeli bi lahko zaposlili vsaj študente, ki bi hrano in pijačo stregli pri mizah. Menim, da če penino, ki ste jo kupili za 5 EUR in prodali za 40, lahko vsaj prinesete do mize, ne da je vse skupaj izpadlo slabše kot na vaški veselici.