Silvestrovanje v Cankarjevem domu: Zgodbe ljubezni, zgodbe srca
Nakup
Termini:
31. dec. 2017

Za obiskovalce silvestrskih prireditev v CD brezplačen vstop, za druge 20 EUR, na dan 30 EUR

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!

Silvestrovanje v Cankarjevem domu: Zgodbe ljubezni, zgodbe srca

Umetnost, zabava, dobra volja in najlepše želje za prihodnost. Iskanje ljubezni. Zgodbe ljubezni in srca. Z vsem tem bo 31. decembra 2017 prežet Cankarjev dom. V vseh naših dvoranah bodo na silvestrovo umetniški dogodki, ki nas bodo očarali, saj se vsi junaki, ki jih bomo predstavili, tako na filmu kot na odrskih deskah soočajo z iskanjem ljubezni.

V Klubu Cankarjevega doma bo ljubezen opeval legendarni trubadur Ibrica Jusić, v Linhartovi dvorani bo opereta Peter Kušter odstrla tančico nad različnimi podobami ljubezni, po ljubezni in združitvi bosta na Gallusovem odru hrepenela Romeo in Julija v čudoviti baletni predstavi mojstra Angelina Preljocaja na presunljivo glasbo Prokofjeva. Juliette Binoche bo v vlogi slikarke resnično ljubezen iskala v filmu Žarek ljubezni, ki ga bomo predvajali v Kosovelovi dvorani.

Tokrat prvič bodo vrata naše Galerije CD odprta do enih zjutraj, ogledali pa si boste razstavo o ljubezni do potovanj ter novih spoznanj sveta in sebe pisateljice Alme Karlin. V Galeriji CD bomo ob petih popoldne pripravili čajanko, na kateri bomo okušali čaje po receptih Karlinove.

Po izteku večernih prireditev vas bomo pred dvoranami pogostili s kozarčkom pijače, nazdravili bomo in si izrekli najlepše želje.

Z vstopnico za prireditve boste letos prvič lahko nadaljevali silvestrovanje v Veliki sprejemni dvorani: družili in vrteli se bomo ob živi glasbi ter si po želji privoščili tudi slastne prigrizke in pijačo.

Vsem, ki se za kulturne dogodke ne boste odločili, pa bi vendarle želeli silvestrovati v naši hiši, priporočamo nakup posebne vstopnice za druženje in ples na živo glasbo v Veliki sprejemni dvorani. 

Za zimzeleno plesno glasbo v živo bodo poskrbeli: Flora Ema Lotrič, vokal; Gašper Konec, klavir; Anže Langus Petrović, bas; Goran Moskovski, tolkala.

V veselje nam bo, če boste najdaljšo noč v letu preživeli z nami, in prepričani, da vas bodo lepi spomini na ta večer spremljali najmanj do naslednjega silvestrovanja.

Vljudno vabljeni!

 

V vstopnico za vse silvestrske kulturne prireditve sta všteta kozarček penine ali brezalkoholne pijače in silvestrovanje ob živi glasbi v Veliki sprejemni dvorani do 1. ure (hrana in pijača nista všteti).

S posebno vstopnico v vrednosti 20 EUR lahko od 22. do 1. ure silvestrujete ob živi glasbi v Veliki sprejemni dvorani (hrana in pijača nista všteti).

 

Komentarji | Število komentarjev: 0