Srednja srečanja

Štihova dvorana s svojo edinstveno amfiteatrsko arhitekturo in 253 sedeži govorcem ponuja intenzivno doživljanje publike. V njej se poleg gledaliških in s humanizmom povezanih dogodkov vrstijo še predavanja, strokovne delavnice, javne tribune in kongresi. Okrogli oder Štihove dvorane ima v premeru 5 metrov, v dvorani pa je zagotovljena tudi sodobna avdiovizualna tehnika. Vse to, predvsem pa edinstvena postavitev dvorane, omogoča zasnovo raznovrstnih dogodkov povsem po meri naročnika.

Kosovelova dvorana je bila v letu 2009 popolnoma posodobljena in tako odslej s 170 sedeži zagotavlja moderen prostor z vrhunskimi tehnološkimi rešitvami. Ob angažiranju različne tehnike, ki je na voljo v dvorani, omogoča izpopolnjeno izvedbo različnih dogodkov, kot so koncerti, predstave sodobnega plesa in gledališča, filmskih projekcij, kongresov, predstavitev, korporativnih skupščin in podobnih dogodkov. Oder meri 12 x 4 m. Na voljo sta avdiovizualna oprema in tehnika za hkratno prevajanje v štiri jezike in iz njih.

Klub Cankarjevega doma je edinstveno prizorišče za družabna srečanja, sprejeme, zabave, plese, predstavitve novih produktov, okrogle mize, zajtrke in poslovna kosila. Moderno zasnovan prostor dopolnjuje velika terasa s prelepim razgledom proti grajskemu griču in parku Tivoli. Ker ima lastno garderobo in je urejen neposreden dostop z dvigalom iz Male galerije v Klub CD, deluje kot samostojna lokacija za izvedbo kakršnega koli strokovnega ali družabnega srečanja. Do 225 udeležencev ali gostov lahko spremlja govorca z interaktivno podporo na dveh platnih. Klub CD je tudi odlična lokacija za izvedbo sprejemov ob odprtju oz. zaključku srečanj.