Termini:
11. sep. 2017 –
13. sep. 2017

Kotizacija

Prireditev drugega organizatorja

INVESTICIJSKE PRILOŽNOSTI V SLOVENIJI

Prireja: ABC nepremičnine d.o.o.

Slovenija bo na konferenci »Investicijske priložnosti Slovenije« predstavila svoje najboljše projekte, ukrepe s katerimi ustvarja prijazno okolje naložbam, odstranjuje ovire ter mobilizira javne  in zasebne vire. 

Z novim zakonom o spodbujanju investicij bo država jasno opredelila stališče do tujih vlagateljev  in izpostavila možnosti za sklenitve neposredne pogodbe države ali lokalne skupnosti  z  bodočimi vlagatelji.

Na konferenci bo velik poudarek na vzpostavitvi novih možnosti javno zasebnega partnerstva in njenega financiranja. V luči zadnjih primerov večjih tujih investicijskih naložb, se bodo odprle nove poti in usmeritve kako naj »industrija nepremičnin« prilagodi svoje poslovne modele in kreira nove oblike za interakcijo s tujimi investitorji ter ustvari učinkovitejša mesta za življenje in delo.

Predstavljeni bodo investicijsko-nepremičninski projekti ter druge investicijske priložnosti, ki prinašajo možnost  največjih donosov v Evropi. Hkrati pa imajo izjemen potencial za tuje in domače investitorje v najpomembnejših sektorjih gospodarstva. 

 

PODROBEN PROGRAM KONFERENCE >>
Voditelj in moderator  konference:  Igor E.Bergant

    11.september 2017 - lokalne regije, župani in možnosti javno zasebnega partnerstva 

  1. september 2017 - predstavitev državne strategije in možnosti za nove investicije
  1. september 2017 - naložbene priložnosti  in partnerske sinergije v Sloveniji in tujini

 

Posebno obvestilo
Prireditev je v Veliki sprejemni dvorani za javnost odprta v ponedeljek, 11. 09, in torek, 12. 09, od 9. do 13. ure ter od 15. do 17. ure.

Sicer je za udeležbo na konferenci potrebna prijava >>

Klub CD, Velika sprejemna dvorana

 

Komentarji | Število komentarjev: 0