Đuro in prijatelji
Nakup Gallusova dvorana
Termini:
16. nov. 2018 20:00

Pestavljeno na 19. 2. 2019

19. feb. 2019 20:00

22, 24, 27 EUR

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!
Prireditev drugega organizatorja

Đuro in prijatelji

PRESTAVLJENO; Prireja: MUSIC TIME j.d.o.o.

 Prireditev Đuro in prijatelji je zaradi bolezni prestavljena na 19. februar 2019.  Vse imetnike vstopnic obveščamo, da že kupljene vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. Imetnike vstopnic, ki jim nov datum prireditve ne ustreza, obveščamo, da lahko vstopnice do 30. 11. 2018 vrnejo na prodajno mesto, kjer so vstopnico kupili.


BRANKO ĐURIĆ - ĐURO Nedvomno največja zvezda v regiji, katerega predstavo Đurologija je  videlo že več kot dvesto petdeset tisoč gledalcev, vam tokrat predstavlja kolege, ki se jim sam najbolj nasmeji in bi jih želel predstavil tudi slovenskemu občinstvu.

LUKA BULIĆ Najiskrivejši hrvaški komik, sloveč po svojih osupljivo natančnih imitacijah regijskih zvezd, občinstvu vedno privabi solze smeha.

ADMIR BALTIĆ – Po Đurovem mišljenju eden najbolj nadarjenih standup komikov  v Sloveniji. Njegovi predniki prihajajo iz Bosne, sam je odraščal na Fužinah in to mu predstavlja neusahljiv vir komičnih pogledov na življenje, polno mednarodnih razlik. Njegovo opazovanje z očmi fužinskega mladeniča je Đura tako navdušilo, da ga želi imeti v svoji družbi tudi v Cankarjevem domu.

TANJA & RIBIČI – Tanja se po dolgih letih ponovno vrača na glasbeno prizorišče. V Cankarjevem domu se bo premierno predstavila s svojim novim bendom Ribiči, sestavljenim iz vrhunskih slovenskih in hrvaških jazzerjev, vse skupaj pa bo zavila v odlomke iz svoje nove monokomedije Tako ti je mala moja, ki bo kmalu ugledala luč sveta.

GORAN KARAN je eden največkrat nagrajenih pop pevcev in kantavtorjev v regiji. Poznan je po številnih uspešnicah, vlogah v muzikalih in po svojem človekoljubnem udejstvovanju. Ima zavidanja vredno mednarodno uspešno pot ter osvojenih veliko nagrad na domačih in tujih festivalih. Gostoval je po skoraj celem svetu, od Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, Tahitija, Bahamov pa do Portugalske, Latvije, Švice, Nemčije in Turčije.

 

 

 

Komentarji | Število komentarjev: 2

Miro | 21.02.2019

NATEG II

Dober je tale Jure ( Đuro) dober nas je nategnu. O glavni zvezdi večera Goranu Karanu niti besede, pred med ali na koncu prireditve. Verjetno je tudi Jure izvedel, da je Goran zbolel šele po tistem, ko je videl na pol polno dvorano pa je to povedal za TV. Fantič iz zagreba pa niti slučajno ne more biti nadomestek za Gorana Karana, mogoče za Jureta in Tanjo pa za kakšen delavski dom.


Jasmina | 20.02.2019

Nateg

Zanima me kdo dovoli takšen "nateg", da organizator dogodka oglašuje nastop Gorana Karana, katerega pa ni bilo in niti z besedo na koncertu ni omenjeno, zakaj ga ni. Sama sem prišla na dogodek predvsem zaradi njega. Zahtevam povračilo denarja za vstopnici,enkrat se bodo tudi v Sloveniji morala spoštovati pravila igre,