marec - april 2021

Razstave odprte od 12. aprila naprej, prireditve prestavljene

Razstava Henrija Cartier-Bressona je ponovno odprta od ponedeljka, 12. aprila naprej. V Galeriji Cankarjevega doma bo na ogled še do 9. maja. Ne zamudite priložnosti za ogled fotografskih mojstrovin velikana črno-bele fotografije, ki je v svoj objektiv ujel izjemne osebnosti prejšnjega stoletja: od Pabla Picassa, Henrija Matissa in Alberta Giacomettija, prek Marilyn Monroe, Edith Piaf in Coco Chanel do Dalajlame pa Igorja Stravinskega in Roberta Oppenheimerja.

V Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma si lahko od ponedeljka naprej ogledate tudi bienalno razstavo članov Društva arhitektov Ljubljana Arhitektura-Inventura, ki predstavlja arhitekturne dosežke skozi dveletno obdobje slovenske arhitekturne scene. V Mali galeriji pa predstavljamo izbor izjemnih, spontanih, a hkrati premišljenih fotografij Francija Viranta, v katerih se poigrava z zgodbami o ljudeh, umetnosti in arhitekturi večnega mesta. Razstava Počitnice v Rimu je tako kot razstava Arhitektura-Inventura na ogled brezplačno.

Doživite kulturo in umetnost v živo!
V vseh prostorih Cankarjevega doma so skladno s smernicami NIJZ zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk razstav. Razstave bodo odprte vsak dan od 10. do 19. ure.
Vhod je s Prešernove ceste (iz Parka Sveta Evrope).
Vstopnice za ogled razstave Henrija Cartier-Bressona so naprodaj pred Galerijo, ogled drugih razstav je brezplačen.

Informacijsko središče (blagajna) CD je zaprto. Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si in ob delavnikih od 11. do 13. ure po T 01/2417-299.Skladno z ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa so razstave od 12. aprila naprej odprte. Odpovedali oz. prestavili smo vse prireditve.
 Vračilo kupnine in urejanje dobropisa

Skladno s Splošnimi pogoji prodaje vstopnic CD in Zakonom o varstvu potrošnikov bomo kupcem vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve kupnino povrnili na enega od navedenih načinov:

Vstopnice za prestavljene ali odpovedane prireditve v Cankarjevem domu
Za odpadle prireditve si prizadevamo najti nove datume.
O novih terminih ter tudi o tem, za katere prireditve ne bo zagotovljen novi termin in bodo odpovedane, bomo obveščali sproti na spletnih straneh in socialnih omrežjih Cankarjevega doma ter v e-novičniku Cankarjevega doma. 

Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati (če ni navedeno drugače).  Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Cankarjev dom izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljenega dogodka. Dobropis velja najmanj do decembra 2021.

Cankarjev dom bo izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejetja pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na vstopnice@cd-cc.si.


Če ste nakup vstopnic opravili v e-trgovini Cankarjevega doma, lahko v svojem računu uredite tudi zahtevek za dobropis ali vračilo kupnine.


Spletna trgovina >>

Urejanje dobroimetja ali vračila kupnine za odpovedano prireditev >>
 

Če ste vstopnico za prireditve drugih organizatorjev v Cankarjevem domu kupili pri prodajni mreži Eventim, tam uredite tudi vračilo kupnine.

Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih
Cankarjev dom bo izstavljal dobropise oz. vračal kupnino tudi za vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih, in sicer v 14 dneh od prejema zahtevka za vračilo. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljenega dogodka. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na vstopnice@cd-cc.si.

Vstopnice, kupljene v Cankarjevem domu, za prireditve zunaj CD
Če ste pri blagajni Cankarjevega doma kupili vstopnice za prireditve drugih organizatorjev za dogodke na drugih prizoriščih (zunaj Cankarjevega doma), prosimo, da pisne zahtevke za vračilo kupnine pošljete na info@mojekarte.si.
Dodatne informacije: T 01/ 2572 906 vsak delavnik med 8. in 15. uro


Obvestila o nadomestnih oz. odpadlih abonmajskih dogodkih objavljamo na spletni strani.

Če bodo razmere dopuščale in bomo za odpadle abonmajske koncerte lahko organizirali nadomestne termine, vas bomo o tem obvestili. Prav tako tudi če bo odpadle dogodke nadomestil drug izvajalec. Vabljeni k spremljanju naše spletne strani, kjer sproti objavljamo programske in terminske spremembe.

Če odpovedanih koncertov ne bomo mogli nadomestiti, bomo sorazmerni abonmajski delež (znesek) do konca sezone 2020/21 vodili kot vaše dobroimetje. Abonenti ga boste lahko koristili ob naslednjem nakupu. Če dobroimetja ne bi želeli koristiti, vam bomo ob koncu abonmajske sezone znesek nakazali na TRR. Zahtevek nam posredujte na vstopnice@cd-cc.si
 

 

 

 

Razstave odprte od 12. aprila naprej, prireditve prestavljene

marec - april 2021
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI