25. apr. 2020 20:00

Tereza: Moja pesem, vsa moja ljubezen (Moja pjesmo, moja ljubavi sva) - prestavljeno, nov datum v kratkem

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa prestavljena. Nov termin sporeočimo naknadno. Že kupljene vstopnice bodo veljale za nadomestni termin in jih obiskovalcem ne bo potrebno menjati.


Prireja: Mars Music d. o. o.

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa odpovedana oz. prestavljena.

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah>>

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Po uspešnem lanskem koncertu, ko je Tereza Kesovija praznovala dva visoka jubileja: 60 let  glasbene poti in svoj osebni, 80. rojstni dan, se  hrvaška diva vrača v Cankarjev dom.

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Izjemna predanost  in ljubezen se prelivata do publike, ki ji je vdana od prvega dne. Rade jo poslušajo starejše in mlajše generacije.

Njena glasbena pot je bila zelo razgibana – glas je osvajal domače in tuje občinstvo. Številne pesmi, ki so jih napisali za Terezo najbolj uveljavljeni glasbeniki in pesniki, so danes postale zimzelene. In ko pomislimo, da Terezo dobro poznamo, nas preseneti z novim in drugačnim, a vedno v svojem in prepoznavnem umetniškemu izrazu.

Tokratni koncert bo časovno potovanje po uspehih njene glasbene poti. V izvedbah je ne glede na svetovni jezik čutiti radost in žalost, optimizem in neizmerno energijo. Obeta se nam imeniten večer v družbi ene in edine Tereze Kesovija!

 

Tereza: Moja pesem, vsa moja ljubezen (Moja pjesmo, moja ljubavi sva) - prestavljeno, nov datum v kratkem

25. apr. 2020 20:00
Več terminov

25, 29, 33 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI