29. maj 2022 20:00

Rock opera

Rock'n roll uspešnice v izvedbi Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada
Prireja: Koda Events d. o. o.




Obveščamo vas, da je koncert ROCK OPERA, Največje rock'n roll uspešnice v izvedbi simfoničnega orkestra in zbora, napovedan za 30. maja 2021 in 20. februar 2022 prestavljen na 29. maj 2022.
Koncert je organizator, Koda Events, odpovedal zaradi trenutnih razmer in ukrepov Vlade RS, ki veljajo na področju izvedbe javnih prireditev.

 

Vstopnice, kupljene za koncert, veljajo tudi za nov termin.

Če se koncerta v novem terminu ne morete ali ne želite udeležiti, vam lahko za vstopnice kupljene v Cankarjevem domu:

 - uredimo menjavo za drug dogodek
   svetujemo brezstično menjavo, tako da nam skenirano ali e-vstopnico pošljete na vstopnice@cd-cc.si do vključno 8. marca 2022 ter pripišete, za kateri dogodek bi jo želeli zamenjati. 
-  do 8. marca 2022 izdamo dobropis ali vrnemo kupnino
   prosimo, da nam pošljete vstopnice in podatke za vračilo (TRR) na vstopnice@cd-cc.si.
 
 
Za karte kupljene v sistemu Eventim se obrnite na njihova prodajna mesta.

 

 

Največje rock'n roll uspešnice v izvedbi Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada

Več kot petdeset nastopajočih predstavlja uspešnice skupin Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih, ki so se neminljivo zapisale v zgodovini rock glasbe.

Skladbe, ob katerih je odraščalo več generacij, priljubljene pa so tudi med mladimi, bodo v simfoničnih priredbah in v izvedbi odličnih glasbenikov zagotovo navdušile in znova očarale občinstvo: Stairway to heaven (Led Zeppelin), Another brick in the wall (Pink Floyd), Smoke on the water (Deep Purple), I can’t get no satisfaction (Rolling Stones), Highway to Hell (AC / DC), Somebody to Love, We will rock you, We are the champions in Bohemian Rhapsody (Queen) in druge.

Solisti in rock zasedba Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada po razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem obljubljajo, da bo tudi v Ljubljani večer nadvladala polna moč rock'n'rolla.

Rock opera

29. maj 2022 20:00
29. maj 2022 20:00
Več terminov

29,90 | 34,90 | 36,90 | 39,90 | 44,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI