2. jun - 4. jun 2019

Mednarodno srečanje HOPE Agora 2019

Mednarodne srečanje HOPE Agora podrobneje obravnava procese odločanja na podlagi dokazov v upravljanju zdravstvenega varstva. Na odločitve in vodenje zdravstvenih ustanov vpliva tako strokovna literatura in raziskave kot tudi lokalni podatki, stališča zainteresiranih strani, kulturni dejavniki itd. Udeleženci konference bodo razpravljali o vlogi različnih vrst in virov dokazov. na podlagi stališč raziskovalcev, oblikovalcev politik, upravljavcev ter drugih vpletenih deležnikov. Na konferenci bodo sodelovali tudi strokovnjaki v mednarodnega programa HOPE Exchange, ki so obiskali tuje države, da bi spoznali, kako se ta vprašanja rešujejo v drugačnih okoljih. V vse bolj zapletenih zdravstvenih sistemih je zmožnost uporabe vseh vrst razpoložljivih dokazov za izboljšanje odločanja v zdravstvu ključnega pomena, da se državljanom zagotovi najboljša možna oskrba.

 Namen konference:

- razpravljati o izzivih in priložnostih za krepitev uporabe dokazov pri odločanju v upravljanju zdravstvenega varstva

- razumeti različne pristope pri odločanju v zdravstvenem varstvu, ki jih uporabljajo vodstveni delavci, raziskovalci in drugi deležniki

- Izmenjava izkušenj pri odločanju na podlagi dokazov, ki ga izvajajo zdravstvene organizacije v evropskih državah

Mednarodno srečanje HOPE Agora 2019

2. jun - 4. jun 2019
Več terminov

Kotizacija

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI