Od 9. marca dalje

Cankarjev dom zaprt

Skladno z odredbo Ministrstva za zdravje RS je Cankarjev dom do nadaljnjega zaprt, odpovedali smo vse prireditve.

O nadomestnih datumih prireditev oz. načinih vračila kupnine bomo predvidoma obveščali po koncu izrednega stanja.
 

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Vračilo vstopnic

Skladno s Splošnimi pogoji prodaje vstopnic CD in Zakonom o varstvu potrošnikov bomo kupcem vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve kupnino povrnili na enega od navedenih načinov: 

Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, ki so prestavljene
Za prestavljene prireditve si prizadevamo najti nove datume. Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo za nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati. Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza, jim Cankarjev dom izda dobropis v znesku cene vstopnice ali pa na njihovo zahtevo povrne kupnino.
Dobropis velja eno leto.
Izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine je mogoče zahtevati najpozneje do enega delovnega dne pred novim datumom prestavljene prireditve.
Cankarjev dom bo izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejema pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek mora vsebovati e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR.
O nadomestnih datumih prestavljenih prireditev bomo obveščali sproti oz. takoj po prenehanju veljavnosti odredbe.
Informacije: vstopnice@cd-cc.si;


Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, ki so odpovedane
Če prireditev, ki je odpovedana, ne bo nadomeščena, lahko kupci vstopnico zamenjajo za katerokoli drugo prireditev v Cankarjevem domu oz. prejmejo dobropis v znesku cene vstopnice ali jim povrnemo kupnino.
O tem, za katere prireditve ne bo zagotovljen nov termin in bodo odpovedane, bomo obveščali sproti oz. takoj po prenehanju veljavnosti odredbe.
Dobropis velja eno leto.
Vračilo kupnine oz. dobropisa je mogoče 12 mesecev po odpovedi.
Cankarjev dom bo izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejema pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek mora vsebovati e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR.
Informacije: vstopnice@cd-cc.si; T 01/2417-299 vsak delovnik med 10. in 15. uro
 


Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene na drugih prodajnih mestih 
Cankarjev dom bo izstavljal dobropise oz. vračal kupnino tudi za vstopnice, kupljene na drugih prodajnih mestih za prireditve v Cankarjevem domu, in sicer v 14 dneh od prejema zahtevka za vračilo. Zahtevek mora vsebovati e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR.
Informacije: vstopnice@cd-cc.si; T 01/2417-299 vsak delavnik med 10. in 15. uro


Vstopnice, kupljene v Cankarjevem domu, za prireditve zunaj CD
Če ste pri blagajni Cankarjevega doma kupili vstopnice za prireditve drugih organizatorjev za dogodke na drugih prizoriščih zunaj Cankarjevega doma, prosimo, da pisne zahtevke za vračilo kupnine pošljete na info@mojekarte.si
Dodatne informacije: T 01/ 2572 906 vsak delavnik med 8. in 15. uro

 

Cankarjev dom zaprt

Od 9. marca dalje
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI