Nakup

Termini:
22. Okt. 2016–18. Mar. 2017
Cena abonmaja: 47 €


Natisni

 
Ta hud abonma
Za dijake, študente in starejše

Cena abonmaja: 47 EUR
10-odstotni popust v predprodaji do vključno 7. julija 2016

Redni vpis od 29. avgusta do 21.oktobra 2016

Darilo abonentom: vstopnica za ogled razstave Nikola Tesla - človek prihodnosti ob predstavi Tesla (do 6. 11. 2016).

Nakup abonmaja v Informacijskem središču CD ali z naročilom na E vstopnice@cd-cc.si

Dodatne informacije: T (01) 2417 161 E stiki@cd-cc.si


Pridejo Tesla, Tolstoj, Prešeren in Shakespeare k Cankarju ... Resda se to sliši kot začetek kakšne šale, a gre pravzaprav za abonmajsko ponudbo Cankarjevega doma za sezono 2016/2017. Šest večerov, šest prireditev – tri gledališke predstave, ena dramska koprodukcija, ena plesna predstava in en glasbeni performans – hud abonma.

In zakaj vzeti Ta hud abonma Cankarjevega doma? Težko gremo mimo tega, da se res splača. In vsak abonent prejme še darilo. Tudi to, da imaš za dogodek zagotovljen vstop ali sedež, je gotovo dobro. In da veš, da te enkrat na mesec čaka obisk kulturne prireditve. Ampak to so prednosti abonmaja nasploh. Ta hud abonma pa je poseben, ker je namenjen prav dijakom, študentom in starejšim, izbira predstav je uprizoritveno pestra in generacijsko primerna. Ravno prav klasična, aktualna, prodorna, predvsem pa kakovostna. S prekaljenimi odrskimi mački in mladimi svežimi silami, ki so glas svoje generacije. Šest raznolikih prireditev – glasbeni performans Tesla Janeza Dovča z vodenim ogledom razstave Nikola Tesla – človek prihodnosti, plesna predstava Željka Božića Sanjska služba, plesno-gledališke predstave Matica, Prosto po Prešernu Maruše Kink, Simone Hamer in Mije Špiler pa še Hamlet pa pol Jake Andreja Vojevca in dramska koprodukcijaVojna in mir Leva N. Tolstoja – ponuja šest večerov raznolikih kulturnih doživetij v štirih različnih dvoranah. Gledališče, glasba, ples in še razstava dobesedno združeni pod eno streho. Odlična ponudba z odlično ceno za odlično preživljanje prostega časa.

Zakaj vzeti ta abonma v Cankarjevem domu? Ker je dobra izbira za vse, ki imajo radi raznovrsten program, narejen po meri mladih. Ker to, da pridete Tesla, Tolstoj, Prešeren, Shakespeare in ti k Cankarju, res ni šala, je pa fajn. In ker je abonma preprosto hud.

 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo
Pokroviteljica programa za otroke in mladino

NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana