Nakup

Termini:
27. Nov. 2016–1. Apr. 2017
Cena abonmaja: 35 €


Natisni

 
Moj prvi abonma
Od 5. do 10. leta

Nakup abonmaja

Cena abonmaja: 35 EUR
10-odstotni popust v predprodaji do vključno 7. julija 2016

Redni vpis od 29. avgusta do 25. novembra 2016

Nakup abonmaja v Informacijskem središču CD ali z naročilom na E vstopnice@cd-cc.si
Darilo abonentom: Ogled 12. slovenskega bienala ilustracij ob predstavi Svet je kot ringaraja.

Dodatne informacije: T (01) 2417 161 E stiki@cd-cc.si


Zakaj naj bo Moj prvi abonma prva in prava izbira? Ker združuje šest raznovrstnih produkcij za otroke in jih popelje na zanimiva kulturna popotovanja, polna gledaliških, glasbenih, plesnih, literarnih ter lutkovnih doživetij.

Imeti abonma je vedno dobra izbira. Vsaj z organizacijskega in finančnega vidika. Dobro je vnaprej vedeti, da te enkrat mesečno čaka obisk kulturne prireditve, za katero imaš zagotovljen vstop oziroma sedež. In Moj prvi abonma od novembra 2016 do aprila 2017 vsak mesec zagotavlja prijeten kulturni obisk. Ni zanemarljivo, da z nakupom abonmaja potrošimo manj denarja kot za vstopnice za enako število predstav v redni prodaji. In dobro je vedeti, kaj za ta denar dobiš. Program Cankarjevega doma zajema vse kulturno-umetniške zvrsti, ki jih ponuja vsem generacijam. In v abonma moj prvi so premišljeno izbrane najboljše aktualne otroške uprizoritve in velike uspešnice prejšnjih sezon. Raznolik nabor uprizoritev različnih kulturnih ustanov sestavljajo: komično-domišljijska pustolovščina za otroke po predlogi Jonathana Swifta Guliverjeva potovanja, otroška opera Nežni velikan, literarno-glasbena predstava Svet je kot ringaraja, gledališka predstava Pekarna Mišmaš Svetlane Makarovič, lutkovna predstava Mali modri in mali rumeni Lea Lionnija in glasbena predstava S tolkali in pesmijo okoli sveta.

Redkokje je pod eno streho združenih toliko kulturnih dogodkov, tako pestrih zvrsti in tako raznovrstnih vsebin, ki bi bili povrhu vsega namenjeni prav otrokom od 5. do 10. leta starosti. A so uspešno združeni na odrih in dvoranah pod streho Cankarjevega doma. Moj prvi abonma ponuja kakovosten program, ob katerem bodo najmlajši obiskovalci gotovo uživali, se česa naučili, širili svoja obzorja in se kratkočasili. Za vsaj nekaj ur bo Cankarjev dom postal otroku prijeten drugi dom, Moj prvi abonma pa bo vedno – prvi.

 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo
Pokroviteljica programa za otroke in mladino

NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana