Nakup

Termini:
22. Okt. 2016–25. Mar. 2017
Cena abonmaja: 39 €


Natisni

Gledališče, glasba, ples


D best abonma
Od 11. do 15. leta

Cena abonmaja: 39 EUR

10-odstotni popust v predprodaji do vključno 7. julija 2016

Redni vpis od 29. avgusta do vključno 21. oktobra 2016
Darilo abonentom: Ogled razstave Nikola Tesla – človek prihodnosti ob predstavi Tesla (do 6.11.2016).

Dodatne informacije: T
(01) 2417 161 E stiki@cd-cc.si

Nakup abonmaja v Informacijskem središču CD ali z naročilom na E vstopnice@cd-cc.si

Kaj dobiš, če se 20.000 milj pod morjem v gledališču od A do Ž prosto po Prešernu ob spremljavi tolkal srečata Igralec in Tesla? Preprosto, D best abonma Cankarjevega doma za sezono 2016/2017 za mladino od 11. do 15. leta. Šest prireditev – šest kulturnih doživetij. Šest gledaliških in glasbenih izkušenj.

Dobro je vedeti, da te vsak mesec za predstavo v izbrani instituciji čaka zagotovljen in vnaprej plačan sedež. Zato je vedno dobro imeti abonma. Še boljše je, če je program abonmajskih predstav pester, raznolik, če vključuje tako gledališče, ples kot glasbo. In je seveda kakovosten. Zato je vedno še boljše imeti abonma Cankarjevega doma. Najboljše pa je, če so predstave premišljeno izbrane za določeno starost, če so resne, poučne ali smešne in primerne za najstnike. Zato je vedno najboljše imeti D best abonma Cankarjevega doma, ki nudi vse to in še več, saj abonenti prejmejo še posebno darilo.

D best abonma vključuje šest kulturnih doživetij s področja gledališča, glasbe in plesa: gledališke predstave 20000 milj pod morjem Julesa Verna, Gledališče od A do Ž Ire Ratej, Igralec Barbare Hieng Samobor ter Prosto po Prešernu Maruše Kink, Simone Hamer in Mije Špiler, glasbeni performans Tesla Janeza Dovča z vodenim ogledom razstave Nikola Tesla – človek prihodnosti in glasbeno predstavo Slovenskega tolkalnega projekta (StoP) Tolkala – od blizu!

Šest predstav iz različnih gledaliških in glasbenih hiš se je združilo na odrih treh različnih dvoran pod streho enega doma, da ponudijo kulturna popotovanja v globine, širine in višave, mladi pa ob tem uživajo, se učijo, smejijo in bogatijo.

Zato je ta abonma odlična izbira. Odlična scena, odlična cena, odlična ocena. D best!

 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo
Pokroviteljica programa za otroke in mladino

NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana