Nakup
Linhartova dvorana

Termini:
17. Feb. 2017 20:00
18, 20 €
22. Mar. 2017 20:00
18, 20 €

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!

Natisni

Prireditev drugega organizatorja


Moški so z Marsa, ženske so z Venere
Prireja: Kulturno društvo Špas teater

Predstava traja 1 uro in 40 minut

S www.spasteater.com

Avtor: Paul Dewandre
Prevod in priredba: Gašper Tič in Denis Avdić
Režija: Gašper Tič
Igra: Denis Avdić
Glas planetov: Gašper Tič in Nataša Tič Ralijan


Saj poznate tisti občutek, ko ste prepričani, da partner govori vam nerazumljiv jezik. Govorite, razlagate, se trudite ... a ne gre in ne gre. Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši. Ampak, ko se pa moški umakne v svojo »votlino«, to nikakor ne pomeni, da svoje izbranke ne ljubi. Težava ni v partnerju, ampak v vašem dojemanju partnerja in njegovih odzivov. Tako preprosto je lahko!

Klasični priročnik Johna Graya za razumevanje nasprotnega spola je sprožil revolucijo in postal ena najbolje prodajanih knjig vseh časov. Na podlagi knjižne uspešnice je izpod peresa Paula Dewandra nastala gledališka predstava, ki po začetnem izjemnem uspehu v Franciji polni gledališke dvorane po svetu.

O razlikah med moškimi in ženskami ter o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola vas bo zabavno in hudomušno poučil Denis Avdić, vsem dobro poznan po svojem pronicljivem opažanju in zbadanju. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« pomagal igralec in režiser Gašper Tič.

Moški so z Marsa, ženske so z Venere, mednarodna gledališka uspešnica, končno tudi na slovenskih odrih!


 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo