Nakup
Štihova dvorana

Termini:
3. Feb. 2017 20:00
13 €


Natisni

3. Festival celostnega zdravja DAO YAH


Valovanje – moje potovanje
Pesem šestih čutov - multisenzorni koncert skupine Katrinas

Idejna zasnova: Katarina Habe in Andreja Cepuš
Avtorja glasbe: Rok Golob, Katarina Habe
Avtorji besedil: Katarina Habe (Valovanje, Venera, Ples življenja, Drobni biseri, Najdi me, Igra svetlobe, Čudež življenja, Zelen žafran), Marija Trampuž (Moj planet, Ocean, Reka bivanja, Barvanje), Primož Peterca (Letim), Štefan Miljevič (ŽIva).

Valovanje – moje potovanje je multisenzorna zgodba, ki nas preko glasbenih sporočil popelje na potovanje duše v tuzemski dimenziji bivanja. Govori o posamezniku, ki se na neki točki svojega Življenja prebudi v zavedanje, da je Življenje mnogo več, kot programirano sledenje vsakdanjim rutinam, da je igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Zave se popolnosti nepopolnosti, lepote drobnih biserov, ki ga obdajajo, svoje vpetosti v Višjo zgodbo in začuti globok smisel in povezanost z vsem. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše. Prepusti se Valovanju in zasije v vsej svoji Lepoti Bjvanja.

O čarobni moči glasbe…

Glasba je sredstvo transformacije žive in nežive materije. Je vibracija, ki poleg zvočne osnove nosi s seboj tudi vsebino. Zvok in glasba vplivata na človekovo fizično telo, na njegova čustva, um in dušo. Stare civilizacije so bile prepričane, da je glasba odslikava Vesolja in da v sebi nosi moč zdravljenja. Glasba predstavlja najbolj izvorno govorico človeštva in je skupaj z gibom najbolj globoka in pristna oblika komunikacije živih bitij. So skladbe, ki so nam glasbenikom »poslane«, da jih predamo naprej kot Višja sporočila Duše.

Katrinas s soustvarjalci Vas toplo vabimo v svojo zgodbo Valovanja.

 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo