Nakup
Gallusova dvorana

Termini:
14. Feb. 2017 20:00
17, 20, 24, 27, 14* €

Pri spletnem nakupu vstopnic za posamezne predstave prek www.cd-cc.si obiskovalcem nudimo 5% popust!

Natisni

 
Tragovi u sjeti 1 + 2 (Stopinje nežnega spomina 1 + 2)
Zoran Predin & Matija Dedić

Koncert za zaljubljene z edinstvenim programom najlepših pesmi, ki so zaznamovale kar nekaj generacij.

Zoran Predin, glas
Matija Dedić, klavir
Danilo Ženko, klaviature
Julija Vedlin, Anja Klarič, Sara Ritonija, spremljajoči glasovi

Jesen u meni, Ti si mi u krvi, Galeb i ja, Pegasto dekle, Priča o Vasi Ladačkom, Tvoje nježne godine, Zažmuri in še veliko drugih vas bo z virtuoznim muziciranjem pianista Matije Dedića in žametnim glasom Zorana Predina zazibalo v enkratno koncertno ozračje skupnega prepevanja. Intimna nostalgija, odlična glasba, zapeta poezija in vrhunska izvedba, kot so o koncertu zapisali kritiki, so nedvomno dobri razlogi, da se na valentinovo snidemo v Cankarjevem domu.

Koliko koncertov bi morali obiskati, da bi lahko slišali najbolj priljubljene pesmi, ki si jih vsa ta leta pojemo pod tušem?

Najmanj dvajset ali pa samo enega!

Intimno občutje, odlična glasba, peta poezija in vrhunska izvedba, kot koncert opisujejo kritiki, so nedvomno pravi razlogi, da se objamemo v nostalgijo največjih hitov.

»Absolutno priporočam vsakemu ljubitelju lepe, čustvene in razpoloženjske glasbe. Matija Dedić in Zoran Predin predstavljata enkraten izbor tujih, nam vsem znanih pesmi, ki so izvedene, kot bi bile njune, brez kakršnegakoli pretiravanja in sprenevedanja.« (Bruno Koić)

»Intimno ozračje, odlična muzika, peta poezija in vrhunska izvedba so zmagovalna kombinacija.« (Hrvoje Horvat)

»Oba umetnika sta pogumno stopila iz svojih žanrskih okvirjev in ohranila vse najlepše v vsem poznanih pesmih ter jim dala svoj zdaj že prepoznavni pečat. Imponira lahkotnost, s katero nam oba velika umetnika predstavljata svoj pogled na izbrano glasbo.« (Dragutin Matošević)

 KOMENTAR | število komentarjev: 0
Vaše ime
Naslov komentarja
Vpišite znake na desni:
Sporočilo