Gostinstvo

Okus in hrana pustita velik vtis, zato razumemo, kako pomembna sta za vaš dogodek. Cankarjev dom gostinske storitve zagotavlja z izbranimi partnerji, ki ponujajo različne pristope in filozofijo. Vsak jedilnik zasnujejo priznani strokovnjaki, tako da se kar najbolje prilega različni vrsti dogodkov, ki jih gostimo v prostorih Cankarjevega doma. Naj bo to jutranji čaj, kosilo, slavnostna večerja, zabava s koktajli ali kaj drugega, zasluži si vso vašo in našo pozornost!

Preskusite jih
Gostinstvo v Cankarjevem domu zagotavljajo:

Jezeršek gostinstvo
Maxi catering
Vivo catering

Naša filozofija: sveže in lokalno
Ali veste, kaj je skrivnost najboljših svetovnih restavracij? Sveže in preverjene sestavine, ki v najkrajšem času preidejo od proizvajalca na krožnik h končnemu porabniku. Za Cankarjev dom jih zagotavljajo naši partnerji v sodelovanju z lokalnimi dobavitelji. Modro je izbirati tudi tisto, kar ponuja sezona. Trajnostni razvoj in ekologija za nas niso le besede, so naše vodilo in filozofija.

Jedilniki, prilagojeni vašim gostom
Zavedamo se, da je vsak dogodek drugačen, prav tako tudi, da smo si ljudje med sabo različni. Brez glutena? Brez mesa? Ni težav. Jedilnike, ki jih zagotavljamo za dogodke v Cankarjevem domu, je mogoče prilagoditi vsem pričakovanjem in zahtevam.